საუკეთესო ტემპერატურის შერჩევის ტექნოლოგია
მიეცით თითოეულ სახეობის ღვინოს მისთვის საჭირო ტემპერატურა, შეგიძლიათ შეინახოთ წითელი, თეთრი და ცქრიალა ღვინო ერთ ადგილას, და თითოეული მათგანი სათანადო ტემპერატურაზე შეინარჩუნოთ.
ტენიანობის კონტროლი
ტენიანობის კონტროლი
უზრუნველყოფს ტენიანობის დონეს 55%-დან 75%-მდე. სწორი დონე კორპის გაშრობის თავიდან ასაცილებლად და თითოეული ბოთლის ხარისხისა და გემოს შესანარჩუნებლად.
ორმაგი მინა
დაბურული ორმაგი მინის კარი ხელს უშლის სინათლისა და ულტრაიისფერი სხივების შეღწევას, იცავს ბოთლებს ნაადრევი დაბერებისგან და გემოს დაკარგვისგან.
ვიბრაციის საწინააღმდეგო სისტემა
ეს ტექნოლოგია შთანთქავს ნებისმიერ ვიბრაციას. ინარჩუნებს ხარისხსა და გემოს, თავიდან იცილებს, რასაც მეღვინეები და დეგუსტატორები „ღვინის დაღლილობას“ უწოდებენ..
SurroundAir ტექნოლოგია
გაგრილების ინოვაციური სისტემა- მძლავრი ცირკულაციით თანაბრად ანაწილებს ცივ ჰაერს და ინარჩუნებს მუდმივ და ერთგვაროვან ტემპერატურას.
გააქტიურებული ნახშირბადის ჰაერის ფილტრი
ასუფთავებს ჰაერს, იცავს კორპს ცუდი სუნისგან და ბაქტერიებისგან სრულყოფილი შენარჩუნებისთვის.
ControlTemp სისტემა
მოერიდეთ ტემპერატურის უეცარ ცვლილებას ახალი ControlTemp სისტემით, რომელიც უზრუნველყოფს მაქსიმალურ ცვალებადობას +/-5 გრადუსამდე.
მრავალმხრივი
შექცევადი კარი, რომელიც ადაპტირდება თქვენზე. აირჩიეთ კარი, რომელიც იხსნება მარჯვნივ ან მარცხნივ.